Naše usluge

01 / Hemijsko čišćenje

Možete poveriti Vaše omiljene stvari Rosso Dry Clean servisu jer tretiramo osetljivu tkaninu koja se ne sme prati u vodi sa najboljim sredstvima kako se ne bi uništila i vraćamo joj sjaj i svežinu. Pored odeće nudimo i usluge pranja venčanica, odela, kože, satena, svile…

Cenovnik

02 / Peglanje

Pranje i peglanje košulja nekada ume da bude prava gnjavaža. Zato mi pružamo vrhunsku uslugu pranja i peglanja košulja kako bi ste uvek mogli da izgledate uredno.

Cenovnik

03 / Bojenje

Bojenje svih tkanina, uz usluge pranja ili hemijskog čišćenja imamo mogućnost, tehnologiju i znanje da najsavremenijim metodama i najboljim sredstvima vršimo usluge bojenja svih vrsta tkanina. Tako vašoj odeći produžujemo vek trajanja, postojeću boju osvežavamo i dajemo joj novi život.

Cenovnik

04 / Krojačke prepravke

Rosso Dry Cleaning u ponudi ima i mogućnost krojačkih prepravki. Svojim savetima i dugogodišnjim iskustvom možemo Vam pomoći i dati savet u vezi svih vrsta krojačkih prepravki, krojačkih dorada.

Cenovnik

Naše prednosti

ROSSO DRY CLEAN je hemijsko čišćenje koje se razlikuje od ostalih zbog predanosti i stručnog pristupanja primljenoj robi. Korišćenje vrhunske tehnologije i konstantno unapređenje poslovanja odražava se i na prepoznatljiv kvalitet naše usluge. Odlikujemo se i visokim kvalitetom usled stručnog usavršavanja svih naših radnika koji imaju pregršt iskustva sa svim tkaninama. Svaki predmet koji obrađujemo za naše korisnike, sem materijalne, ima i ličnu vrednost, te je obrada svakog artikla maksimalna.

null

01

Prijem robe

Prilikom prijema artikla vršimo kontrolu da li postoje neka fizička oštećenja, da li postoji deklaracija o načinu održavanja artikla i obaveštenje o sastavu artikla. Svaki predmet prolazi analizu našeg stručnog tima koji određuje kako ćemo tretirati robu.

null

02

Tehnike pranja

Ručno detaširamo delove zaprljanog artikla najnovijim hemijskim sredstvima. U zavisnosti od vrste materijala i stepena zaprljanosti koristimo više tehnika pranja (suvo-hemijsko), I mokro ćišćenje tj. čišćenje vodom i primenjujemo adekvatnu tehniku.

Posebne pogodnosti

ROSSO DRY CLEN nudi posebne pogodnosti za pravna lica – Pranje i dostava robe za HOTELE, HOSTELE, APARTMANE, KLINIKE, SPA CENTRE, MARKETINŠKE AGENCIJE i sva druga pravna lica koja se bave delatnostima kojima je potrebna usluga hemijskog čišćenja.

Vaša ovlašćena lica mogu pozvati naš menadžment i u rekordnom vremenskom periodu dobiti konkretnu ponudu koja će zadovoljiti vaše
potrebe.

03

Peglanje

Najkvalitetnijom opremom bez oštećenja tkanine vršimo uslugu peglanja.

null

04

Dostava robe

Poštujemo Vaše vreme i u najkraćem roku uz prethodni dogovor Vam možemo dostaviti Vašu čistu tkaninu.

null